Uitslag van de lange tijdrit g...

Hieronder de uitslag van de tijdrit die gereden is op woensdag 12 juni. 1. Stephan Schipper,...

Meer info >>

Een geslaagd verenigings-Event...

Op zaterdag 18 mei stond één van de voor leden gratis verenigingsevents op het program...

Meer info >>

Zaterdag 4 en zondag 5 mei, Op...

Klik hier voor alle informatie    ...

Meer info >>

archief

Buienradar

Bas Verhoog blijft ook in de 2e MTB-wedstrijd Arnoud Roeloffs voor.

23 nov.

Zaterdag 23 november 2013.

 

Aan deze wedstrijd werd door een recordaantal van 24 renners deelgenomen, waaronder 2 vrouwen.

Direct na de start namen zoals verwacht Bas en Arnoud de koppositie in en gaven deze niet meer prijs. Even leek het erop dat de 4 achtervolgers - Wim, Luuk, Karel en Edwin - inliepen op Bas en Arnoud. Bas zag het gevaar in en schroefde direct het tempo nog verder op waarmee hij gelijk Arnoud op achterstand kon krijgen.

 

Bij de achtervolgers was helaas geen sprake van een echte samenwerking te bespeuren om de koplopers pijn te doen, ieder ging voor zijn eigenbelang in de wedstrijd. Luuk bleek op zijn cyclocrosser toch de overige van zich af te kunnen schudden en eindigde zeer sterk als 3e.

 

Bij de groep Maarten, Peter, Theo Overkamp en Leo dezelfde instelling: geen samenwerking en een te wisselend tempo om het gat te kunnen dichten op de eertse achtervolgers. Verder naar achteren was het een strijd van plukjes van 2 á 3 renners met daar tussen enkelingen.

 

De vrouwen hadden een wedstrijd in de wedstrijd. Erna kon kon haar voorsprong op Gerdien lang vasthouden. Echter in de laatste ronde plaatste Gerdien een alles of niets aanval waarmee zij de leiding overnam en als eerste vrouw over de finish kwam.

 

Hier de volledige uitslagen van alle wedstrijden