Alpe d’HuZes met Edwin Schut...

Op 7 juni gaan wij met een team Les Duvets (De Donsjes) van 6 personen waarvan 4 leden (Edwin S...

Meer info >>

Veluwekrachttoer, zaterdag 14 ...

Op zaterdag 14 en zondag 15 April 2018 organiseren wij weer de Veluwe Krachttoer met de afstand...

Meer info >>

2e Paasdag 2018 met de 4e edit...

Het was goed sportweer voor de 26 teams die de uitdaging aangingen voor de Run Bike Swim Voorthuizen...

Meer info >>

archief

Buienradar

Bestemming opbrengst VoPaBikeTour 2012

31 jul.

Na een jaar is het dan eindelijk zover, het opgehaalde bedrag van de fietsers van de Veluwerenners uit Voorthuizen, heeft zijn bestemming gevonden.
Door hun mooie actie VopaBikeTour ’12, een 24-uurs spinningmarathon in sportschool Blankensgoed en een nonstop fietstour van Parijs naar Voorthuizen, kwam de Nieuwe Brink als locatie onder de aandacht in de regio Barneveld/Voorthuizen, wat ook resulteerde in nog meer schenkingen, namelijk van het Ballonfiësta 2012 uit Barneveld, van de Gereformeerde kerk uit Voorthuizen en Molitli uit Nijkerk.

De steunpunten zijn opnieuw ingericht en aangekleed door Molitli, met dank aan de deskundigheid van Martijn de Graaf en alles heeft een frisse en warme uitstraling gekregen. Molitli heeft ons ook het laatste deel geschonken door ons van mooie accessoires te voorzien. De cliënten en medewerkers zijn alle sponsoren erg dankbaar.

 


Op de foto: Een aantal cliënten van de Nieuwe Brink met sponsors; De Veluwerenners, Ballonfiësta en de Gereformeerde kerk.

De Nieuwe Brink is een woonvoorziening van Stichting Philadelphia Zorg in een woonwijk in Voorthuizen voor 18 mensen met een verstandelijke beperking.