MTB-kampioenschap 2017/2018 vo...

Zaterdag 6 januari is de laatste van een serie van 3 MTB-wedstrijden gehouden op de strandjes en lig...

Meer info >>

Prachtig winterlandschap tijde...

Het was in de aanloop naar de Oudejaarstocht voor ons twijfelachtig of het sneeuwdek, op enkele plaa...

Meer info >>

Zaterdag 16 en zondag 17 decem...

De Oudejaarstocht van de Veluwe Renners gaat gewoon door!   Ondanks de vele sneeuwval van afg...

Meer info >>

archief

Buienradar

Bestemming opbrengst VoPaBikeTour 2012

31 jul.

Na een jaar is het dan eindelijk zover, het opgehaalde bedrag van de fietsers van de Veluwerenners uit Voorthuizen, heeft zijn bestemming gevonden.
Door hun mooie actie VopaBikeTour ’12, een 24-uurs spinningmarathon in sportschool Blankensgoed en een nonstop fietstour van Parijs naar Voorthuizen, kwam de Nieuwe Brink als locatie onder de aandacht in de regio Barneveld/Voorthuizen, wat ook resulteerde in nog meer schenkingen, namelijk van het Ballonfiësta 2012 uit Barneveld, van de Gereformeerde kerk uit Voorthuizen en Molitli uit Nijkerk.

De steunpunten zijn opnieuw ingericht en aangekleed door Molitli, met dank aan de deskundigheid van Martijn de Graaf en alles heeft een frisse en warme uitstraling gekregen. Molitli heeft ons ook het laatste deel geschonken door ons van mooie accessoires te voorzien. De cliënten en medewerkers zijn alle sponsoren erg dankbaar.

 


Op de foto: Een aantal cliënten van de Nieuwe Brink met sponsors; De Veluwerenners, Ballonfiësta en de Gereformeerde kerk.

De Nieuwe Brink is een woonvoorziening van Stichting Philadelphia Zorg in een woonwijk in Voorthuizen voor 18 mensen met een verstandelijke beperking.