Opening zomerseizoen met start...

...

Meer info >>

Veluwekrachttoer, zaterdag 14 ...

Op zaterdag 14 en zondag 15 April 2018 organiseren wij weer de Veluwe Krachttoer met de afstand...

Meer info >>

Mooie afsluiting van het MTB-s...

Afgelopen zaterdag 17 en zondag 18 februari hebben 882 deelnemers genoten van de jaarlijks terugkere...

Meer info >>

archief

Buienradar

Door slecht weer duidelijk minder deelnemers (846) aan de St. Nicolaastocht.

30 nov.

Dat er minder deelnemers dan gebruikelijk bij de St. Nicolaastocht zouden komen werd vorige week wel duidelijk gezien de weersomstandigheden en de weerswerwachting voor zaterdag en zondag.

Zaterdag was het gelukkig tijdens de mountainbiketocht grotendeels droog, de zon liet zich zelfs zien en de paden waren goed bereidbaar. Natuurlijk zijn er zoals dat bij het najaar hoort in het Boeschoterbos natte plekken, maar het was goed te doen.

 

Foto's van de zaterdag

 

Zondag echter was het één grote smeerboel! Door de talrijke buien veranderde de hele route in een zeer zwaar parcours. Toch viel de belangstelling op zondag ontzettend mee, meer als verwacht zijn er 321 Dire Hearts gestart waardoor het totaal aantal deelnemers 846 bedroeg. Prachtig om te zien dat er op zondag een grote groep jonge kinderen van de wielervereniging De Zwaluwen uit Deventer meereden.

 

Foto's van de zondag 

   • Zaterdag 19 en zondag 20 december organiseren wij ons tweede MTB-weekend met de Oudejaarstocht.

 

De Oudejaarstocht met de afstanden 15, 30, 45 en 60 km gaat o.a. door de bijzondere natuur van de Harskamperdennen en de in Europa unieke zandverstuivingen van Kootwijk.