Woensdagavond 19 mei gaan de t...

  De Veluwe Renners starten woensdag om 19:00 uur met de trainingen op de maandag- en woensd...

Meer info >>

Nic Vaessen winnaar van de Kil...

  Daniël van der Meulen heeft vorige week namens het bestuur de kilometerbokaal van 202...

Meer info >>

De Speulderbostocht op 20 en 2...

Op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2021 organiseren de Veluwe Renners weer de NTFU-erkende MT...

Meer info >>

archief

Buienradar

Zaterdag 31 januari, MTB-wedstrijd op het strand van Zeumeren.

15 jan.

Zaterdagmiddag 31 januari om 14:00 uur is de start van de derde en afsluitende mountainbikewedstrijd van het winterseizoen 2014/2015. Het wedstrijdparcours is ditmaal op de ligweiden en zandstrandjes van recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. De ervaring is dat dit wedstrijdrondje, door de afwisseling van zand en gras, door de dames en heren renners als zwaar wordt ervaren.

Door de twee voorgaande wedstrijden overtuigend te winnen heeft Arnoud Roeloffs de kans op de eindoverwinning sterk in handen, gevolgd door de eveneens zeer sterk rijdende Karel Doest. Bij de plaatsen 3 t/m 7 is nog alles mogelijk, waarbij Daniël van der Meulen en Jan Schuur mogelijk nog enkele plaatsen in het klassement kunnen opschuiven.

 

Uitslagen van de wedstijden

 

Ben je in het bezit van een mountainbike of een cyclocrosser en heb je zin om aan deze wedstrijd mee te doen? Zorg dan dat je met je fiets (en helm) om 13:30 uur op Zeumeren bent. Je kunt dan geheel vrijblijvend kennismaken met deze activiteit van De Veluwe Renners door deel te nemen aan deze wedstrijd.