Stephan Schipper ook dit jaar ...

Woensdag 4 juli is de laatste uit een serie van drie tijdritten verreden. Ook dit jaar bleek Stephan...

Meer info >>

Daniƫl van der Meulen winnaar...

Maandag 25 juni is voor de 27e keer in het bestaan van De Veluwe Renners de jaarlijks terugkerende w...

Meer info >>

Stephan Schipper bouwt zijn vo...

De tweede tijdrit in een serie van 3 werd verreden op woensdagavond 13 juni, wederom onder prima tij...

Meer info >>

archief

Buienradar

Zaterdag 31 januari, MTB-wedstrijd op het strand van Zeumeren.

15 jan.

Zaterdagmiddag 31 januari om 14:00 uur is de start van de derde en afsluitende mountainbikewedstrijd van het winterseizoen 2014/2015. Het wedstrijdparcours is ditmaal op de ligweiden en zandstrandjes van recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. De ervaring is dat dit wedstrijdrondje, door de afwisseling van zand en gras, door de dames en heren renners als zwaar wordt ervaren.

Door de twee voorgaande wedstrijden overtuigend te winnen heeft Arnoud Roeloffs de kans op de eindoverwinning sterk in handen, gevolgd door de eveneens zeer sterk rijdende Karel Doest. Bij de plaatsen 3 t/m 7 is nog alles mogelijk, waarbij Daniël van der Meulen en Jan Schuur mogelijk nog enkele plaatsen in het klassement kunnen opschuiven.

 

Uitslagen van de wedstijden

 

Ben je in het bezit van een mountainbike of een cyclocrosser en heb je zin om aan deze wedstrijd mee te doen? Zorg dan dat je met je fiets (en helm) om 13:30 uur op Zeumeren bent. Je kunt dan geheel vrijblijvend kennismaken met deze activiteit van De Veluwe Renners door deel te nemen aan deze wedstrijd.