Uitslag Tijdrit Uddel 10km op ...

Deel 2 van de tijdrit competitie betreft een vlak parcours van ruim 10 kilometer. Na een natte midda...

Meer info >>

Uitslag klim tijdrit Halte Ass...

Na een aantal weken van trainen stond woensdag 15 mei de eerste krachtmeting op het programma. Ook ...

Meer info >>

De Veluwe Krachttoer 2024...

  Deze NTFU-erkende Veluwe Krachttoer is met zijn hoogtemeters een uitstekende t...

Meer info >>

archief

Buienradar

Uitslag tijdritten 2023

26 jun.

Annemarie van Wolfswinkel en Arjan Bakker kronen zich tot tijdritkampioen 2023

Terwijl iets verderop de profs zich uit de naad werken op het NK tijdrijden was het voor de Veluwe rennerstijd voor de 3e en afsluitende tijdrit. I.v.m. met het NK werd besloten om te gaan voor een nieuwe variant met hierin weer de Aardhuisweg.

Kolfje naar de hand van nieuwkomer (en potentieel winnaar van de competitie) Bart Dekker. Hij wist, de toch wel favoriet, Arjan Bakker met zijn tijdritfiets te verslaan met een handvol seconden. Arjan werd hiermee 2e in de daguitslag en verdiende kampioen van 2023. Voor plek 3 in de daguitslag was een mooie strijd gaande tussen Jan de Boer en Jan Kleijer. Bovenop de aardhuisweg had Jan Kleijer een kleine voorsprong op Jan de Boer maar uiteindelijk was het Jan de Boer die met slechts 1 seconde voorsprong op Jan Kleijer de 3e plek van de dag wist te bemachtigen. Echter door solide uitslagen wist Jan zijn 2e plek in het kampioenschap veilig te stellen. Nic Vaessen wist op karakter de 3e plek in het kampioenschap te behouden.
 

 

Bij de dames liet Annemarie zien dat zij toch al jaren de grote kampioen is in het tijdrijden en ook het klimmen is wel aan haar besteed. Met een clean sweep wist Annemarie ook dit jaar weer het kampioenschap binnen te halen.


Uitslag tijdrit Aardhuisweg-Nieuw Milligen

Uitslag tijdrit Aardhuisweg-NieuwMillingen

 

 

Einduitslag tijdritten 2023

Einduitslag Tijdritten 2023